Красотата като закон

КРАСОТАТА КАТО ЗАКОН

„Хит по света и в България са неинвазивните терапии, при които се работи с натурални продукти“

Времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тях-ната намеса.Ако трябва да говорим за конкретни нови процедури, които са хит по света, а вече и в България, това са неинвазивните терапии, при които се работи с натурални продукти. Например терапията Intraceuticals е уникален комплекс от хиалуронова киселина, витаминен комплекс и билки. Тя придава един много свеж и жизнен вид на кожата. Точно естественият здрав вид на кожата, който е модерен днес.

Разбира се, всяка кожа трябва да е редовно и добре почиствана и обгрижвана, със същото внимание, с което се грижим за зъбите си например. Но в световен мащаб мануалното почистване на лицето също е демоде. Днес се използват апарати, които не просто почистват много по-прецизно и в дълбочина, но в същото време насищат кожата с полезни съставки – хиалурон за дълбока хидратация, витаминен комплекс за здрав вид. Най-добрият пример е терапията Hydrаfacial, която в 5 стъпки, и то само за 20 мин, почиства комедоните и черните точки и в същото време хидратира в дълбочина, помага за изглаж-дането на бръчките и заздравяването на тена. Днес дамите са изключително заети, затова предпочитат да си правят бързи процедури, които отнемат не повече от 20 до 40 минути. Процедурите в „обедната почивка“ са световна тенденция. На пазара в България вече е и един нов продукт на терапията Hydrafacial – Britеnol, които е специално разработен за заличаване на пигментни петна и изравняване на тена. Съдържа екстракт от конски кестен, мечо грозде, арника, зелен чай и стабилизирана формула на витамин С, които подхранват кожата, избелват я и придават изключително равен тен. А най-хубавото е, че предпазва от повторно появяване на петна.Разбира се, процедурите за повдигане и стягане на контура на лицето стават все по-популярни. Говоря за мултиполярна радиочестота. В своята практика аз работя с апарата Venus Legacy, който дава изключително добри резултати както за лице, така и за тяло. Стяга, повдига и тонизира кожата. Редуцира и целулита. За една процедура е напълно възможно да намалите до 5 см от обиколките си. Накрая, но не на последно място, бих поставила терапията биореволюметрия. Биореволюметрия се нарича най-новият метод за коригиране, способен не само да възстанови загубения с времето обем (посредством контурна пластика), но и значително да подмлади лицето (посредством биоревитализация).

КРАСОТАТА КАТО ЗАКОН

Дерматологът на руския елит д-р Олеся Велинова заяви че днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса. Ако трябва да говорим за конкретни нови процедури, които са хит по света, а вече и в България, това са неин - вазивните терапии, при които се работи с натурални про- дукти. Например терапията Intraceuticals е уникален комплекс от хиалуронова киселина, витаминен комплекс и билки. Тя придава един много свеж и жизнен вид на кожата. Точно естественият здрав вид на кожата, който е модерен днес. Разбира се, всяка кожа трябва да е редовно и добре почиствана и обгрижвана, със същото внимание, с което се грижим за зъбите си например. Но в световен мащаб мануалното почистване на лицето също е демоде. Днес се използват апарати, които не просто почистват много по-прецизно и в дълбочина, но в същото време насищат кожата с полезни съставки – хиалурон за дълбока хид - ратация, витаминен комплекс за здрав вид. Най-добрият пример е терапията Hydrаfacial, която в 5 стъпки, и то само за 20 мин, почиства комедоните и черните точки и в същото време хидратира в дълбочина, помага за изглаж - дането на бръчките и заздравяването на тена. Днес дамите са изключително заети, затова предпочитат да си правят бързи процедури, които отнемат не повече от 20 до 40 минути. Процедурите в „обедната почивка“ са све - товна тенденция. На пазара в България вече е и един нов продукт на тера - пията Hydrafacial – Britеnol, които е специално разрабо- тен за заличаване на пигментни петна и изравняване на тена. Съдържа екстракт от конски кестен, мечо грозде, арника, зелен чай и стабилизирана формула на витамин С, които подхранват кожата, избелват я и придават изключително равен тен. А най-хубавото е, че предпазва от повторно появяване на петна. Разбира се, процедурите за повдигане и стягане на кон - тура на лицето стават все по-популярни. Говоря за мул- типолярна радиочестота. В своята практика аз работя с апарата Venus Legacy, който дава изключително добри резултати както за лице, така и за тяло. Стяга, повдига и тонизира кожата. Редуцира и целулита. За една проце - дура е напълно възможно да намалите до 5 см от обикол- ките си. Накрая, но не на последно място, бих поставила терапи - ята биореволюметрия. Биореволюметрия се нарича най- новият метод за коригиране, способен не само да възстанови загубения с времето обем (посредством кон - турна пластика), но и значително да подмлади лицето (посредством биоревитализация). „Хит по света и в България са неинвазивните терапии, при които се работи с натурални продукти“

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00