Legacy + NeoGlis за целунато от слънцето лице!

Legacy + NeoGlis за целунато от слънцето лице!

Направете си процедура за лице Legacy и получавате слънчева терапия на Neoglis като подарък!

С Venus Legacy забравяте за двойната брадичка и торбичките под очите, но само в център по естетика Persona д-р Олеся Велинова ще направи за Вас иновативната терапия за лице и тяло NeoGlis Дерматология.

Терапията се осъществява посредством италианска медицинска козметика, насочена към превенция и лечение на фото- и хроно- стареене на кожата. Уникалното на тази козметика се крие в състава на продуктите. Всички съставки са произведени с наномолекули, което позволява проникването им в клетката.

По този начин продуктите виляят на всички нива на кожата от дълбоките слоеве на дермата до епидермиса, като регенерират кожата отвътре навън. Продуктите от серията NeoGlis Дерматология представляват серуми и гелове, които съдържат органични киселини, пептиди, витамини и растителни екстракти. А най-хубавото е, че ефектът се забелязва веднага след първата процедура.

Терапиите на NeoGlis Дерматология са подходящи както за сухи, така и за мазни кожи. Особено ефективни са за кожи със слънчеви петна, като петната избледняват веднага след първата процедура. Усещането по време на самата процедура е леко парене и щипене, след което приятно затопляне дълбоко в кожата. Цялата процедура трае около 30 мин, като включва няколко етапа – почистване със серум, маска и хидратация.

Терапията може да бъде съчетана с всяка друга апаратна процедура. Компанията производител гарантира, че NeoGlis Дерматология няма никакви противопоказания и може да се прилага върху всеки тип кожа. 

 

NeoGlis за първи път в България и то само в център по естетика Persona при д-р Олеся Велинова!

Погрижете се за себе си с промоционалния пакет Legacy + NeoGlis в периода  1 юни – 31 август

 

 

 

 

 

 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00