Промо пакет с продукти на Intraceuticals + подарък – терапия Intraceuticals

Промо пакет с продукти на Intraceuticals + подарък – терапия Intraceuticals

Убедени сме, че тази оферта звучи примамливо – сега имате възможност да се сдобието с три продукта Intraceuticals (серум, гел и крем) с 10% отстъпка. Цената ще бъде вместо 660 - 594 лева, но това не е всичко! Като комплимент към Вас нашите специалисти ще Ви накарат да се почувствате прекрасно, като Ви подарят и терапия Intraceuticals!

Вече всички знаят, че Intraceuticals е любимата терапия на Мадона, както и на множество други популярни личности. Тя бързо покори Холивуд и се преврърна в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл.

Ако Вие вече сте се подложили на процедури от серията, то тази оферта е идеална за Вас, тъй като особена важност за ефективността на терапията се дължи на последния етап – а именно използването на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати.

Ако пък все още не сте изпробвали терапиите на Intraceuticals, сега е моментът! С този промоционален пакет, Вие ще се убедите в успеха на процедурата и ще можете да поддържате в домашни условия резултата.

Подмладяващата терапия Intraceuticals има успокояващ и релаксиращ ефект и е подходяща за всеки тип кожа. Резултатите са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана и със сияещ тен.

 

Промоцията важи от 20 август до 20 октомври !

 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00