PlasM- Плазма лифтинг

PlasM- Плазма лифтинг

Новият и революционен метод за лифтинг на лице на клепачите без хирургична намеса има много предимства и резултатите от процедурата са невероятни. Това - лифтинг на лице е нов вид плазмена технология, която работи неинвазивно. PlasM е немски качествен продукт, разработен от опитен производител спецялист – в общ екип от лекари и професионални експерти по кожата.

 

Принципът на плазмената писалка е да йонизира въздуха, след което плазменият облак се отделя 1-2 мм над кожата в плазмена светкавица и води до контролирано и незабавно отстраняване на излишната кожа. Обработените площи имат видими кафяви точки (корички) след третирането, които сами падат след 3-7 дни и през този период могат да бъдат добре прикрити. Сравнен с аналогична оперативна намеса няма необходимост от болничен престой и възстановяването е 100% в домашни условия.

Резултатите от лифтинга на лице без хирургия веднага се виждат. Това е първата технология, която може да постигне тези резултати в тази периорбитална област. Резултатите след третиране са постоянни, носят естествени резултати без дълаг период на въстановяване, анестезия и без белези.

Област на приложение:

 ·Горен и Долен клепач

 ·Лифтинг вежди

 ·Периорални бръчки

  (гънки горна устна,Назолабиални гънки

  · Фейслифт

·Периаурикуларна зона

·Чело

·Глабела

·Премахване на белези

·Премахванена Пигментации

·Премахване на нежелани кожни лезии

   ( Фиброми, Брадавици, Ангиоми, Милиуми,

       Себорейни Кератози )

 ·Премахване на малки татуировки,

       стар перманентен грим 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00