„ТРЕЙДИНГБУЛГ” ООД

 „ТРЕЙДИНГБУЛГ” ООД

Със седалище в София, „Трейдингбулг” ООД предоставя разнообразни консултантски услуги и услуги в сферата на търговията, като работи както на вътрешния, така и на международния пазар. Компанията се отличава със свеж и иновативен подход при консултантските услуги, действайки като връзка между производителя и купувача. Целта ни е да надминем очакванията на клиентите си, предлагайки на всеки клиент отлично обслужване и необходимата гъвкавост, като по този начин оптимизираме търговския процес и подобряваме бизнес ефикасността. Нашите експерти се отличават със задълбочени познания, съчетани с практическия им опит, като по този начин се осигурява получаването от клиентите на възможно най-ефективната и професионална услуга.


Професионална козметика за лице и тяло  

Скейндор е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.

Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00