Ботокс и бръчки

ИГЛИТЕ ВЕЧЕ СА ДЕМОДЕ

ИГЛИТЕ ВЕЧЕ СА ДЕМОДЕ

Ботокс и бръчки

Каква е мечтата на всяка жена?
Да бъде вечно красива.

А какво мрази най-много?
Всеки път, когато се погледне в огледалото да вижда нова бръчица на лицето си.
Разбира се, остаряването е неизбежно, но заличаването на бръчките, макар и само временно, отдавна е възможно. Днес жените имат нова мечта – да заличават бръчките без неприятното усещане от убождането на иглата. И това е възможно, разбира се, от не толкова отдавна.

Вече и в България може да се намери иновативната терапия с уникален лифтинг ефект –Intarceuticals Atoxelene. Atoxlene представлява серум, който се вкарва в кожата не чрез игла, а чрез впръскване с кислород под налягане. Серумът, също като ботокса, прониква в дълбоките слоеве на кожата и изглажда, както фините, така и по-дълбоките бръчки. Всъщност терапията с Atoxelene е природната алтернатива на ботокса.


Защо природна алтернатива е Ботокс?


Защото съдържа билки, познати от векове, които помагат за омекотяването и изглаждането на кожата. Екстрактът от африканска брезова кора, например, е една от специалните съставки на терапията. Тя стимулира синтезирането на повече колаген в кожата и така лицето придобива по-стегнат и младежки вид. Серумът съдържа и хидролизиран екстракт от бамя, който заличава видимите признаци на стареене и на бръчките, причинени от свиването на мускулите. Серумът хидратира кожата в дълбочина и тя придобива кадифена мекота. Терапията е подходяща за дами над 25 години като превенция против стареене, както и за такива, които вече имат апликация на ботокс.

Да не забравяме, че любителки на терапията са холивудски зведи от ранга на Мадона, Наоми Кембъл, Ева Лонгория, Виктория Бекъм, Дженифър Лопез, Фърги, че дори и Джъстин Тимбърлейк. А те знаят, че няма нищо по-добро от борбата със стаартоста, със следствата, които природата ни е дала.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00