Депилация-за гладкостта на кожата

Депилация

Депилация-за гладкостта на кожата!

Нежеланото окосмяване можете да премахнете с помощта на восъчна депилация. Тя е подходяща за всякакъв тип кожа, включително чувствителна и с изразени капиляри. За успешната процедура говори не само редуването на маските, но и липсата на усложнение, остатъци от малко окосмяване и зачервяване на кожата. При провеждането на депилацията в център по естетика „Persona” се използват еднократни консумативи:
Инструменти
Продукти
Високотехнологичен восък 

Какво осигурява изключителната безопасност на процедурата и липсата на неприятни последствия?

По време на процедурата восъкът се нагрява до определена температура (подходяща за вас), нанася се на кожата, притиска се за момент отгоре със специална хартия, която не позволява на восъкът внезапно да изстине и да се отдели без нежеланите окосмявания.

Едновременно с отделянето на восъка кожата се подлага на дълбоко прочистване – восъкът премахва вроговения слой от кожата, при което тя става привлекателна, гладка и копринена.

Депилацията се препоръчва както за труднодостъпни и чувствителни участъци (горната и долната част на устните, под брадичката), така и на големи зони (ръце, крака и т.н.).

За разлика от другите видове епилация, които целят дълготраен резултат, кола маската дава мигновен резултат. След процедурата окосмяването гарантирано не се появява поне още 10-15 дни. 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00