Фотоподмладяване и фотоепилация

Без болка

КАКВО ИСКАТ СЪВРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ?

  Без болка с Фотоподмладяване и фотоепилация

 

„Съвременната жена иска да изглежда перфектно, при това бързо, без болка и без възстановителен период. Тя иска да се разкраси в обедната си почивка и след като излезе от клиниката да изглежда така, сякаш не е била на процедура само преди минути“. Това каза международният клиникъл трейнър в областта на фотоподлмладяването Авигейл Финк. Тя дойде от Израел в България специално, за да обучи български специалисти. Авигейл разказа как живеят жените в Израел, като даде личен пример. „Моята майка е на 71 години, зъболекар е, работи в 5 различни клиники и е моя пациентка. Тя няма никакво време, затова ми казва: „Авигейл искам да ме направиш да изглеждам млада и свежа, но без операция и искам веднага след процедурата да мога да се върна на работа без да изглеждам като плашило, потънало в болки“.
Как се постига всичко това? Отговорът на този въпрос е лесен: с новите технологии в областта на неинвазивната естетична дерматология. Днес поговорката „Трай бабо за хубост“ не е актуална. Тежките пластични операции са демоде. Хитът в тази индустрия са апаратите за неинвазивно подмладяване, които дават бързи резултати, без болка и възстановителен период. Един от тях представи Авигейл Финк докато беше в България. Тя препоръча горещо - Sharplight. В България има само един такъв апарат и той се намира в център по естетика Persona. Технологията е съвсем нова и променя човек от главата до петите – буквално. Sharplight разполага с програми за фотоподмладяване на лицето, шията и деколтето, с програма за извайване на тялото,антицелулитна програма, както и с програма за фотоепилация. Накратко много процедури в един апарат.


Уникалното при него е програмата за фотоподмладяване, при която се изпращат светлинни импулсни в дълбоките слоеве на кожата. Там светлината се трансформира в топлина като по този начин се стимулира естествената способност на кожата да се регенерира. А именно като синтезира повече колаген и еластин, които са отговорни за гладкостта на кожата.
Апаратът дава отлични резултати при различни специфични проблеми на кожата, като бръчки и фини линии, петна, акне, целулит, разширени пори и видими капиляри, нежелано окосмяване.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00