HYDRAFACIAL: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

HYDRAFACIAL: ПИЛИНГ

HYDRAFACIAL:

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ

 

Химичният пилинг на HYDTAFACIAL GlySal почиства и обновява кожата до съвършенство. За различа от ръчна нанасяния пилинг тук количеството на киселините е строго контролирано от машината и няма риск от предозиране или загаряне на кожата.

Химичният пилинг на HYDTAFOCIALGlySal може да се използва в комбинация с механичния пилинг (ексфолиация) за по-добри и отчетливи резултати. Химичният пилинг на Hydrafacial GlySal се предлага в три различни варианти, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Предимството му пред останалите химични пилинги е прозрачната дюза HydroPeel, създадена по „Вортекс“ технологията, която дава по-голяма прецизност при третирането на кожата. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността за пилига и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не й позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата. Така кожата е защитена от изгаряне.

GlySal Prep
МЕКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
7,5% Алфа глюкани, 2% Бета глюкани
рН 3,4 
Препоръчва се за деликатна и чувствителна кожа през лятото

GlySal Peel
УМЕРЕНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
15% Алфа глюкани, 1.5% Бета глюкани
pH 3,1 
За мазна, склонна към акне кожа. Изглажда бръчките, премахва хиперпигментация 

GlySal Peel
ИНТЕНЗИВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
30% Алфа глюкани, 1.5% Бета глюкани
рН 3,1
Използва като терапия против старее на кожата и за премахване на стрии.

АЛФА И БЕТА ГЛЮКАНИ – почистват повърхността на кожата. Разрушават връзките между мъртвите рогови клетки и помагат за по-бързото и по-ефективното им отстраняване от кожата.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00