ХидраФейшъл терапия за кожата

Терапия на кожата с ХидраФейшъл

ПАРИС ХИЛТЪН ПОЧИСТВА ЛИЦЕТО СИ С „ТОРНАДО-ТО" HYDRAFACIAL.

 

HydraFacial (ХидраФейшъл) е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, решавайки редица козметични проблеми. Най-често те са предизвикани от различен тип замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, в следствие на които кожата губи еластичност. HydraFacial (ХидраФейшъл) лекува, подмладява и всичко това без дискомфорта на познатите козметични процедури.

ПАРИС ХИЛТЪН ПОЧИСТВА ЛИЦЕТО СИ С „ТОРНАДО“-ТО HYDRAFACIAL

Терапия на кожата с ХидраФейшъл. ХидраФейшъл терапия за кожата.

Богата наследница не понася болка, затова се подлага само на неивазивни процедури като Hydrafacial

Риалити звездата Парис Хилтън почиства лицето си само с процедурата Hydrafacial, която ползва торнадо ефект, за да премахне черните точки. Това разкри самата Парис. „Редовно се подлагам на процедури с HydraFacial. Кожата ми сияе. Процедурата е невероятна. Само за 20 мин. лицето ми светва от чистота“, разкри богата наследница на империята „Хилтън“ в личния си профил в Twitter.


Апаратът HydraFacial почиства автоматично лицето до съвършенство като премахва комедони и черни точки без да причинява болка, без възстановителен период и то само за 20-25 мин. На кратко, точно като за Парис, която е известна с това, че е много капризна и не търпи никаква болка.
Неме повече от година тази процедурата се предлага и в Българи, и само в елитни и реномирани салони за красота като център по естетика Persona. Persona e един от 9-те салона в цялата страна, в които се предлага Hydrafacial.Как работи процедурата на Парис?


Премахването на черните точки и комедоните става чрез няколко стъпки:
1. Екфолиране. Мъртвите кожни клетки биват отстранявани, за да се покаже новата здрава кожа. Това става чрез специален накрайник с абразивна повърхност.

2. Химичен пилинг. Нежното почистване с химичен пилинг позволява да се отстранят мърсотиите от повърхността на кожата и дълбоко от порите без кожата да бъде наранена. HydraFacial използва 3 вида концентрация на киселините в химичния пилинг – 7.5% концентрация на киселините, 15% и 30% концентрация на киселините. Така се постига страхотен ефект и при по-тежки случаи на замърсяване на кожата. Пилингът служи за премахване на горния рогов слой на кожата, за омекотяване и разширяване на порите. Така кожата бива подготвена за изсмукване на мърсотията от порите й.

3. Екстракция на комедони и черни точки. Тя представлява безболезнена автоматична екстракция на черните точки и комедоните с помощта на вортекс технологията. Вортекс технологията е завихряне (по подобие на мини торнадо) на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мърсотията се изсмуква от пората и тя остава чиста.

4. Хидратация. С помощта на антиоксиданти, хиалуронова киселина и отново вортекс технологията, кожата бива обогатена и защитена. Това е финалният етап от процедурата. Следва намазване със защитен крем и Парис вече е готова за грим и червения килим.

ПАРИС ХИЛТЪН ПОЧИСТВА ЛИЦЕТО СИ С „ ТОРНАДО-ТО" HYDRAFACIAL.   HydraFacial...

HydraFacial (ХидраФейшъл) е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на...

КАКВО Е HYDRAFACIAL? Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за...

  Hydrafacial е апаратура от най-ново поколение за почистване и комплексна грижа за лицето....

Цени на процедурата HydraFacial в Персона (времетраене 60 минути)!    

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00