Icoonе - проблемна кожа, лице и тяло

Icoone

Icoone® - проблемна кожа


Icoone е окончателно и иновативно решение за "естественo" и нежно лечение на лицето и тялото, което дава невероятни резултати дори за проблемна кожа, благодарение на използваната безболезнена и неинвазивна технология.

ICOONE… Фантастичен апарат с фантастични резултати!

Без преувеличение ICOONE е истинска революция в козметиката, в борбата с целулита, мастните натрупвания по бедрата, в областта на коленете, гърба, горната част на ръката. Достига дори и до  труднодостъпни места като вътрешната част на бедрата.

ДЕЙСТВИЕ

  1. На участък от тялото с размери 10 на 10 см се извършват  1180 микростимулации
  2. Стимулира регенерацията на ценните белтъци за младост и красота
  3. Осигурява еластичността на кожата
  4. Стимулира кожните тъкани
  5. Работи чрез линфен дренаж

РЕЗУЛТАТИ

  1. Редуцира значително  целулита
  2. Редуцира мастните натрупвания по бедрата, коленете, гърба, горната част на ръцете
  3. Достига до труднодостъпни места като вътрешността на бедрата

ICOONE няма противопоказания! Дори за бременни и кърмещи майки! Няма опасност от прекъсване на бременността. Icoone прекратява появяването на целулит, разтеглянето на кожата, нейното удебеление в застрашени от това места по Вашето тяло.

И все пак това не е всичко! Имайте предвид, че ICOONE стимулира и активизира метаболизма в клетката, типичен за жените в менопауза. Няколко процедури и в буквалния смисъл на думата апаратът придава младост и отлага настъпването на климакса.

ICOONE е апарат, основан на абсолютно нов принцип, различен от всичко, което съществува до момента. Иновационната технология се казва “ROBODERM”. 

Целулитът видимо намалява, кожата се стяга, а фигурата става по-стройна едва след няколко сеанса. Апаратът въздейства на фибробластите, които формират структурата на кожата, а това води до увеличение на регенерацията на ценните белтъци за младостта и красотата и осигурява по-опъната и еластична кожа.

Icoone

За какво служи ICOONE?

Създателят на Icoone Джанфранко Тудико: ICOONE се използва за моделиране на фигурата за сметка на стимулация на кожните тъкани. Апаратът е конструиран на абсолютно нов принцип на въздействие, отличаващ се от всичко, което съществува към днешна дата. Той е основан на най-новите научни открития в областта на структурата на съединителната тъкан. Ние сме дали живот на нова технология, която сме нарекли “ROBODERM”. Тази технология дава възможност за по-ефективно въздействие върху проблемните участъци на тялото-вътрешната част на бедрата, корема, хълбоците, гърба,горната част на ръката.
Менюто на този изключителен италиански апарат включва 31 програми, 14 оздравителни и 17 козметични настройки, които позволяват да се подбере индивидуалната потребност, което води до по-ефективна програма за лечение и грижа, защото всеки клиент има различни потребности и възможности.

Изключителното предимство на апарата е, че няма противопоказания.

По този начин той може да бъде използван всеки ден. ICOONE действа толкова неусетно и меко, че е подходяш даже и за употреба в зоната на деколтето. Повърхността на кожата, което се обработва никога не се зачервява или подува, а се поддава на ефективна стимулация, която не причинява травми.

Що е то ICOONE??? Инфо Icoone info-Icoone Най-новата технология за извайване на тялото и...

Първият и единствен FDA сертифициран апарат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и...

Бързо премахване на целулита и стягане на кожата с Venus Legacy Свито. Повдигнато. Стегнато. Без...

КАКВО Е VENUS LEGACY? Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за...

Без преувеличение ICOONE е истинска революция в козметиката. Бори се успешно с целулита, мастните...

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ. МАСАЖ АНТИЦЕЛУЛИТ. МАСАЖ АНТИЦЕЛУЛИТ е универсална процедура, работеща в много...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00