SharpLight Technologies инфо

Инфо

Инфо SharpLight Technologies

SharpLight Technologies инфо

Info-SharpLight-Technologies

 

SharpLight Technologies е водещ иноватор на напреднали, неинвазивни системи за медицински естетични и козметични индустрии. На компанията продуктови линии са предназначени за широк спектър от приложения, от подмладяване на кожата и намаляване на косата до лечение на съдови и пигментни лезии и акне.

 

SharpLight е част от групата на американските лазерни клиники (AML), а доставчик на услуги медицински с една от първите частни вериги на естетични медицински центрове в света, които обслужват повече от 100,000 клиенти. Този натрупан богат професионален опит създава синергия и SharpLight придава уникален разбиране на клиента и практикуващи нужди, както и като ресурс за продължаващо развитие.

 

Водени от клиничен фон, SharpLight е разработила уникален Dynamic Pulse Control технология (DPC). DPC преодолява ограниченията на конвенционалната IPL и лазерни системи, като предлага три различни импулсни конфигурации в една система. Тази патентована технология увеличава контрол на параметрите за лечение на практикуващия, като по този начин осигурява широка гама от възможности за получаване на оптимални резултати за всички типове кожа в минимален брой сесии.

 

SharpLight предлага пълна бизнес концепция комбиниране оптимално определени системи, клинична и техническа поддръжка и изключителен набор от инструменти, които предлага решения за повишаване на медицински и козметични приходи център.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00