Intraceuticals Opulence – избелваща терапия

Intraceuticals Opulence

Intraceuticals Opulence – избелваща терапия

 Тя представлява кислородно проникване в дермата с активни избелващи съставки: хиалуронова киселина, алфа арбутин, витамин C, витамин А, витамин Е. Терапията има и хидратиращ ефект. Повлиява пигментации в дълбочина, получени в следствие на прекомерно излагане на слънце, родилни и хормонални пигментации. Терапията придава сияен и равен тен на кожата.

За равномерен и сияещ тен

 

ПРЕМАХВА ПЕТНА                  |ИЗРАВЯВА ТЕНА       | ПРАВИ КОЖАТА СИЯЙНА

 

Голямото предимство на терапията, че избелващият ефект се постига, без всякакво излющван е, зачервяване, отоци и дисконфорт (за разлика от химичните пилинги).

СПЕЦИАЛНИ ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ


Сред съставките й е екстрактът от кора на мандарина, който разбива меланина на повърхността на кожата и тя добива по-светъл, бляскав и равномерен тен. Екстрактът от жълт лапад, друга важна съставка на терапията, също допринася за избелване на кожата. Той изравнява тена, премахва тъмните кръгове под очите и пигментните петна по кожата. Допълнителната помощ идва от екстракта от женско биле и мечо грозде, които от векове са известни природни средства за освежаване и изравняване на тена при пигментирана кожа.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00