Козметиките и техните съставки

За съставките на козметиките

СЪВЕТ:

ИЗБИРАЙТЕ КОЗМЕТИКАТА ПО СЪСТАВКИТЕ

За съставките на козметиките. Козметиките и техните съставки. 

На какъв принцип избирате козметиката си? Според марката, според опаковката, според аромата, според действието, което производителите твърдят, че тя има? Всички тези начини за избор на козметика не са достачни, за да попаднете на най-доброто за себе си. Нашият съвет е стриктно да четете съставките на козметичните продукти, които ползвате. Именно съставките са тези, които определят дейстивето на продукта. Предлагаме ви да разгледате внимателно съставкита на серумите на процедурата Hydrafacial. Така сами ще се убедите в действието, без никой друг на ви налага мнението си. Ето и съставките:

СЪСТАВКИ НА СЕРУМИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА HYDRAFACIAL

 За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж . В тази стъпка на почистването се използва серум Activ-4 със следните съставки:

Глюкозамин, който има провитовъзпалително действие;
Екстракт от мая – силен антиоксидант, богат на витамини от група В катои на фолиева киселина и B12. Много добър източник на протеин.
Екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини, богати на жизненоважни минерали и микроелементи. При интегрирането им в козметични продукти, те овлажняват изключително добре и защитават еластина.
Млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва.
Уреята - революционна съставка. Предпазва от рак на кожата.

Химичният пилинг на Hydrafacial е различен от познатите до момента химични пилинги. Той не разрушават епидермиса и след процедурата кожата не търпи продължителен процес на възстановяване.

Предимството му пред останалите химични пилинги е начинът на нанасяне - с прозрачната дюза HydroPeel, създадена по „Вортекс“ технологията, или така наречения “Ефект на торнадото”. Той представлява завихряне на течност и въздух в дюзата при допир до кожата. Технологията работи по следния начин: Когато химичният пилинг бива нанася върху кожата, в същото време той бива "изсмукван" от нея, което не му позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата. Така кожата е защитена от деструкция.
В състава на химичния пилинг участват 2 елемента – алфа и бета глюкани, които почистват повърхността на кожата. Те разрушават връзките между мъртвите рогови клетки и помагат за тяхното по-бързото и по-ефективното отстраняване.

При екстракцията на черни точки и комедони се използва специалният серум Beta-HD. Серумът Beta-HD  за ектракция има противовъзпалително и антибактериално  действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Той съдържа следните съставки:

Салицилова киселина,  която превахва най-горния рогов слой от въртни клетки по кожата
Екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти
Калиев хидроксид, който има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по-лесно.
Млечна киселина, която омекотява кожата. Тя има антибактериално и ексфолиращо действие.
Екстракт от мед, за еластичка и мека кожа.

С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на  HydraFacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът  е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа:

Богат витаминен комплекс от Витамин А и Е.
Екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, стимулира растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата.
Екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението. Екстрактът  от Камелия, който предпазва от появата на петна и лунички. 
Хиалуроновата киселина, която хидратира кожата в дълбочина.
Рециново масло, което стимулира производството на колаген
Екстракт от  див кестен, който има противовъзпалително действие 
Инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата.

Дали Hydrafacial  ще подейства добре на вашата кожа? Заповядайте на безплатна консултация при нашите козметици!

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00