Отпускащ и хармонизиращ масаж на стъпала за двама от Персона

Св. Валентин в Персона

УСЕЩАНЕ ЗА ЛЕТЕНЕ В ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

Само в деня на влюбените – 14 февруари, Център по естетика Persona ви предлага отпускащ и хармонизиращ масаж на стъпалата за двама – само за 90 лв. Св. Валентин в Персона.

Отпускащ и хармонизиращ масаж на стъпала за двама от Персона.

Във ведическата култура се счита, че жената показва уважение към мъжа си като тя е тази, която му прави масаж. Така се хармонизират техните отношения. По този начин жената му показва, че той има водещата роля в семейството. Но ако жената не може да прави масаж, може да изненада мъжа си, като го заведе в център по естетика Personaи му поднесе масаж за подарък.

Всеки човек предпочита различни масажи, но този които горещо препоръчваме за двойки е масажът на стъпалата.  Тайландците вярват, че масажът на стъпалата създава специални психологически настройки у хората, като подобрява отношенията между тях. Затова в Тайланд е много популярно този масаж да се прави едновременно на цялото семейство и на група от приятели. Център по естетика Persona пък предлага възможност за масаж на стъпала за двама едновременно. Фантастична възможност за Празника на влюбените Св. Валентин – 14 февруари.

Представете си само: удобни меки кресла, на които сте се разположили двамата с вашия любим, опасно близо един до друг. Държите се за ръце, докато опитни специалисти масажират стъпалата ви. Усещате как те стават леки и тази лекота се пренася навсякъде по тялото ви. Усещате, че можете да полетите. Кръвта се раздвижва, чувствате приятна топлина по цялото си тяло.  Чувството на щастие изпълва духа ви… Има ли по-прекрасен начин да започнете деня на влюбените?! Заредите  се с много положителна енергия и се подготвите за взаимно удоволствие с масажа на стъпалата за двама. А как ще завършите деня на влюбените е… въпрос на личен избор.

В Тайланд масажът на стъпалата се счита и за един от най-добрите методи за лечение на различни заболявания. Тайландският масаж на стъпалата, техника ВАН ХО лекува главоболие и мигрена, облекчава стреса, повишава имунитета, подобрява настроението, лекува проблеми със съня. Това е така, защото върху стъпалата се намират повече от 70 000 нервни окончания и 63 акупунктурни точки. Редовните сеанси с масаж на стъпалата позволяват достигане на вътрешно равновесие и хармония.

Само в деня на влюбените – 14 февруари Център по естетика Persona ви предлага отпускащ и хармонизиращ масаж на стъпалата за двама – само за 90 лв.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00