Персона с Оскари за красота

Оскари за Персона

PERSONA ВЗЕ ДВА ОСКАРА ЗА КРАСОТА

Оскари за Персона. Персона с Оскари за красота.

Център по естетика Persona бе единственият, който грабна не една, а 2 награди от тазгодишните Оскари за красота - Hydrafacial Oscars. Бяхме отличени с Оскар за най-добро онлайн представяне, заради десетките положителни отзиви от наши доволни клиенти в Интернет. Благодарим на всичките си клиенти! На вас дължим тази награда, мили приятели!

Вторият приз е специалната награда на медиите в България, които ни отличиха за добрата ни работа през 2014 г. Благодарим ви! Медийни партньори на събитието бяха радио FM+, Ladyzone.bg и списание Glamour. Така че скоро ни очаквайте отново по радио FM+ в предаването на Калина Стефанова  "Еко и леко", къзето ще говорим за здраве и красота.Наградите, наречени с намигване, „Hydrafacial Oscars“, са първите светски награди за развитие на бюти процедура в България. Те бяха присъдени на 6 салона за красота и 2 дерматологични клиники от цялата страна, които успешно работят с процедурата за чиста и здрава кожа – Hydrafacial.

За да връчи една от наградите от САЩ пристигна Ерик Рикар, който е изпълнителен директор на компанията производител на Hydrafacial - Edge Systems.

Процедурата доби популярност като любимата терапия на Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диаз, Кейт Унислет и на редица други холивудски знаменитости. Сред българските звезди, които обожават процедурата са Кремена Халваджиян, Марина Кискинова, лекоатлетка Ваня Стамболова.

Статуетките, които получихме всички побидетили  наподобяват Оскар в женски вариант.

 Гвоздеят в програмата на церемонията бе колоритното шоу на акробатката Сирма Добрева, позната в цял свят като „жената каучук“. Тя „открадна“ серум Hydrafacial от кутия с размери 40 см на 40 см., като влезе цялата в нея. 

Водеща на шоуто беше Мая Савова, съпругата на небезизвестния спортен коментатор Крум Савов. Мая и Крум са наши много обичани клиенти.

 Гостите забавлява талантливата певица от X Factor Люба Илиева. Тя показа уникални гласови възможности, като пя песни на Алиша Кийс, Адел и Кристина Агилера.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00