Персона

Много подаръци от Персона

PERSONA ПОГЛЕЗИ ГОСТИТЕ СИ С МНОГО ПОДАРЪЦИ И БЕЗПЛАТНИ ПРОЦЕДУРИ  

подаръци от Персона.

Иновативен център по естетика – Persona, отвори врати в София на 2 октомври с шумно парти. На него присъстваха популярни лица като Мая и Крум Савови, фолк фуриите диджей Дамян и Ваня. Мая и Крум първи изпробваха иновативните услуги на центъра. А те са процедури за здраве и красота, които за първи път стъпват на българска земя. Мая и Крум се подложиха на тайландски масаж на стъпалата, техника ВАН ХО. Специална техника, която лекува главоболие, болки в ставите и гърба, тонизира, повишава имунитета, подобрява кръвообращението.

 

Всички гости на откриването имаха възможност да се възползват от иновативните услуги на центъра напълно безплатно. Най-голямо стълпотворение се събра пред козметичния кабинет, където се предлагат иновативните терапии за лице Hydrafacial и Intraceuticals. Intraceuricals e процедура за по-млада и сияйна кожа на лицето. Безиглена мезотерапия, напълно безопасна и безболезнена. Хидратира в дълбочина, насища кожата с хиалуронова киселина и 18 природни съставки, които се борят с различните проблеми на кожата – сухота, дехидратация, акне, петна, бръчки, излишно омазняване. Терапията използва серуми с изключително малка молекула, създадени на базата на нанотехнологията. Благодарение на малката си молекула и кислород под хипербариково налягане съставките на серумите провикват възможно най-дълбоко в кожата и я подмладяват отвътре. Нещо, което нито един крем не може да постигне.„Сияйна кожа, свежест, мекота, видима промяна на кожата. Не мога да повярвам колко бързо и осезаемо ми се промени кожата веднага след процедури“, каза Анна Банова, една от гостенките на отриването. Веднага след нея на козметичното легло седнаха още две дами, които бяха изключително впечатлени от резултатите на процедурата.

 

Дамите побързаха да се възползват и да почистят лицето си бързо и безболезнено с Hydrafacial. Само за 30 мин. апаратът ексфолира, екстрадира черните точки и комедоните, хидратира кожата в дълбочина. Без болка, без дисконфорт или зачервявания. Той помага за лечението на акнето и заличава следите на времето по лицето. Процедурите с апарата са комплексна грижа за по-чиста и по-здрава кожа на лицето и тялото. „Уау, наистина кожата ми е много мека и видимо много по-чиста!“, не скри възхищението си Ива Александрова, гостенка на събитието.

 

В кабинета за масаж кенезетерапевтите показаха релаксиращите способности на масажа с камъни. Те разказаха и за другите видове лечебни масажи, които се предлагат за първи път в България. Например, масажът с мед има ефект на естествена ексфолиация. Прониквайки дълбоко в кожата, медът абсорбира всички токсини. Масажът с мед е много ефективен при превенцията или лечението на вегетативно-съдовата система, при понижен имунитет, при лечение от продължителна пневмония и бронхит. Масажът с мед възстановява ставите, лекува и болки в долната част на гърба. Масаж с шоколад също е нещо съвсем ново за България. Масажът с шоколад е истинско удоволствие и наслада за тялото и сетивата. Той намалява нивото на стреса, създава вътрешното усещане за хармония и комфорт, помага за преодоляване на депресията. Кенезетерапевтите на център Persona обясниха, че масажите са много полезни и за бременните дами. Центърът е разработил специална програма за здраве и красота по време на бременността. Масажите за бременни успокояват напрежението в ставите и таза и подобряват хранете на плода в утробата. Също така помагат на организма да се подготви за раждането. 

В кабинета за процедури за тяло някои от гостите побързаха да се подложат на процедурата за извайване на тялото и премахване на целулит Icoone. Апаратът редуцира целулит и мастни натурвания по ханша, корема, краката, дори и по вътрешността на бедрата. Този апарат съчетава както козметични процедури, така и медицински. Той е единственият на пазара, който разполага с програми за бременни жени – за премахване на целулит и отоци по тялото. Апаратът има и специална програма за спортисти.

И това не е всичко. Домакините бяха повече от щедри. Всеки гост на партито си тръгна с подарък от центъра – козметика за грижа на кожата на лицето от престижните марки Maria Galland и Thalion.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00