Успехите не закъсняха

Какво постигна център по естетика Персона за една година?

Какво постигна център по естетика Персона за една година? 

Успехите не закъсняха...

Иновативният център по естетика Persona отпразнува своя първи рожден ден с шумно и лъскаво парти под звезден небосклон. Сред гостите на събитието се открояваха доста популярни имена, като актрисата Елен Колева, попфолк дивата Есил Дюран, бившата адреналинка Жана, плеймейтката Златка Димитрова, певицата Рут Колева, радио водещата Ива Дойчинова. Ива бе водеща и на събитието на Persona, като за пореден път доказа, че е майстор на микрофона. Тя представи пресонално всеки един специалист от екипа на центъра за красота.

За една година центърът се доказа като място, където работят едни от най-добрите специалисти в сферата на здравето и красотата в България. Сред тях е Магдалена Банчева, която е един от малкото козметици в България с диплома за топ козметик от Межуднародната асоциация на козметиците – INFA и преподава козметика вече повече от 10 години. Сред специалистите на центъра е и Цветелина Бижева, докторант по рехабилитация и кинезитерапия към НАС и магистър по неврология към Медицинския университет в София. За Persona работи и Владимир Коменов, който е серитифициран в Лондон специалист по шиацу масаж и в момента преподава в НСА.

Най-големите късметлии сред гостите  си тръгнаха с чудесни изненади от домакините, раздадени на томбола в края на вечерта.

По случай първия си рожден ден Persona направи подарък на себе си и на клиентите си – новият медицински апарат за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа – Venus Legacy. Persona е един от малкото салони в страната, които предлагат този апарат, популярен в световен мащаб като революционна технология за борба с отпуснатата кожа.

Апаратът Venus Legacy е уникален с това, че комбинира 3 модерни технологии – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, като по този начин се справя с целулита, двойната брадичка и увисналата кожа по лицето и тялото.

За да сподели своя опит с Venus Legacy, специален гост на събитието беше дерматологът от Русия д-р Олеся Велинова. „Макар че, е съвсем нова нехология, произведена едва през миналата година Venus Legacy е тотален хит в Москва“, сподели дерматологът. И добави, че клиентите го търсят именно заради бързите и добри резултати, които дава. Д-р Велинова демонстрира на живо действието на новия апарат за моделиране на тялото и лицето.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00