ТЕРАПИИ НА THALION ЗА ГЛАДКА КОЖА

THALION ЗА ГЛАДКА КОЖА

ТЕРАПИИ НА THALION ЗА ГЛАДКА КОЖА.

Грижата за тяло от THALION е истински ритуал за здраве и красота. Марката обединява в едно най-ценните морски съставки: водорасли, морска вода, минерали и микроелементи. Терапиите на THALION осигуряват максимални резултати в грижата за здрава и красива кожа.

ВИДОВЕ ТЕРАПИИ THALION

Терапия: Тонизирани крака

Насочена е изключително към уморени крака. Този тонизиращ ритуал осигурява незабавно облекчение в краката. Възвръща усещането за лекота и жизненост. Ритуал, който придава дълготрайно усещане за свежест.

Терапия: Жизнено Тяло

При тази терапия имаме уникално съчетаване на богатствата на морета със специална масажна техника. Масажната техника е насочена към подобряване на кръвообращението и предотвратяване на задържането на вода в крайниците.  Целта на терапията е да изчисти организма от токсините и да подобри общото му състояние.

Линия "Релаксация" на марката THALION ви помага да избягате от стреса и напрежението с терапии:

Абсолютна релаксация 
Енергйният релаксиращ масаж (M.E.R.) възстановява баланса и хармонията на тялото. Истински холистичен подход.

Релаксация за гърба
Малко по малко напрежението в областта на врата, раменет, и гърба се освобождава чрез прецизни масажни движения. Масажът е лек и приятен.

 

Линия "Разкриване на красотата" е разработена да подчерте и и най-малките детайли на вашата красота  с терапиите:

Трайна мекота

Прекрасен ексфолиращ ритуал за тяло, включващ етерични масла и фин слой хидратиращ лосион, придаващ на кожата трайна мекота и еластичност.

Перфектно стягане
Тонизираща маска за тяло против стареене, идеална за стягане на кожата след бременност или загуба на тегло. Цел: извайване на фигурата, стягане и уплътняване на кожата.

Перфектен бюст
Специална грижа за тази деликатна област на тялото, изключително чувствителна на въздействието на времето и агресивни външни влияния. Кожата възстановява своята еластичност и тонус, за изящен и гладък бюст.

Линия "Баланс и жизненост" ви зарежда с енергия и виталност с терапии:

 

Благотворен източник на минерали
Терапия с морска кал, обогатена с калций и магнезий. Облекчава стреса, успокоява болката. Морската кал буквално обвиба тялото ви, като по този начина облекчава мускулното напрежение и скованост в ставите. 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00