PURE FACE | Почистване на лице

PURE FACE

PURE FACE (ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ)

Козметиците от естетичен център Persona ви предлагат професионално почистване на лице - с ултразвук или мануално (класическо), а също така и ще направят индивидуална програма, изцяло съобразена с Вашите нужди и желания. 

Независимо от типа кожа - чувствителна, суха или склонна към различни дефекти, независимо от възрастта или начина на живот, Вашето лице заслужава да бъде идеално.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ С УЛТРАЗВУК 

С помощта на повърхностни манипулации и под действието на ултразвука, порите на лицето се разширяват и почистват, освобождават се от излишните мазнини, отпадат мъртвите клетки и кожата започва да диша.

Така нашите клиенти бързо забелязват изключителния лифтинг ефект, постигнат след почистването на лицето. Ултразвуковото почистване на лице спомага за дълбокото проникване на лечебните козметични препарати, а микромасажът по време на процедурите позволява изглаждането на малките бръчки.

МАНУЛНО (КЛАСИЧЕСКО) ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ 

То позволява да се справите с проблемна кожа, комедони и възпаления. Още на следващия ден след почистването, кожата е обновена и добре овлажнена, тя е здрава, нежна, изпъната, изглеждаща здрава и светла.

Мануалното (класическото) и ултразвуковото почистване на лицето завършват с нанасянето на успокояваща антисептична маска на френската козметична линия Maria Galland. С помощта на маската кожата незабавно се успокоява и става сияйна.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00