THALION - ЗА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА И ДЕТОКС

THALION - ПЕРФЕКТНА ФИГУРА И ДЕТОКСTHALION - ЗА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА И ДЕТОКС. Процедури за отслабване с процедура THALION - ПЕРФЕКТНА ФИГУРА И ДЕТОКС.

Почивката наближава и THALION има бързо решение за това

В следващите два материала нашият специалист за тяло Цветелина Бижева (кинезитерапевт) разказва за двете иновативни терапии –Express Slimming и Detox Body Ritual.

Еxpress Slimming за експресно отслабване oт Thalion

Лятото започна, а още не сте готови да покажете тялото си. С 30-минутните процедури за отслабване  Express Slimming бързо ще изваяте тялото. Действието на терапията се дължи на иновативния продукт – морски перли за отслабване с пилинг ефект - един продукт, съчетаващ две действия – ексфолиация и намаляване на масните натрупвания.

Перлите съдържат няколко основни съставки - Комплекс Агрослим, кофеин и ментол. Комплексът Алголслим е ексклузивна патентована съставка, извлечена от кафяви водорасли с липолитични свойства (разгражда масните клетки и намалява образуването на нови такива). Този иновативен комплекс е резултат от 5-годишни научни изследвания. Кофеинтът е другата съставака, която стимулира едновременно разграждането на масните натрупвания и липолизата, забавя складирането на мазнини и отводнява тъканите. Ментолът от своя страна тонизира и детоксикира. Действието на морските перли се допълва от масажа, използван в терапията Express Slimming. Основно внимание се отделя на проблемните зони (бедра, седалище, корем), което отнема 30 минути. При нужда специалистът допълнително обработва зоната на паласките и ръцете, с което процедурата се удължава с още 10-15 минути минути.

Резутатът от тези процедури за отслабване изумителен - само след една процедура -загуба на около 2 сm от талия, бедра и колене.

Честотата на процедурите е от 2 до 3 пъти седмично, а максимален и дълготраен резултат се гарантиран при по-голямо количество процедури – 10-12 терапии с перлите.

Вече не е необходимо да отделяте часове в борбата за отслабване. Express Slimming пести от вашето ценно време.

Сбогом на токсините с DetoxBodyRitual от Thalion

 

КОЙ СА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ТОКСИНИ?

Всеки от нас трябва да е запознат с източниците на токсини, за да може по-лесно да се справи с тях. Ако разделим източниците на външни и вътрешни, то първите са: околната среда –замърсен въздух, храната, която ежедневно приемаме, и вредните навици като например тютюнопушене. Вторите или вътрешни фактори са тези, които произвежда нашият организъм при преработка на храните, които приемаме.

КОИ СА ПРИЗНАЦИТЕ, ЧЕ ТЯЛОТО НИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДЕТОКС ПРОЦЕДУРА?
 • Често се чувстваме изморени;

 • Когато сме в депресия или пък обратно – прекомерно активни;

 • При чести настинки, хрема;

 • Ако наблюдаваме намален блясък на кожа и коса.

Ако се забелязват подобни признаци, то тогава е време за детокс процедура с Detox Body Ritual. Нормално е тялото само да успява да се справи с токсините, но поради външните фактори, организма се затруднява да ги елиминира.

КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ?
 1. Хранене –какво, как, колко, по какъв начин приемамаме и приготвяме храната
  Преяждане;
  Еднотипна храна (липса на разнообразие);
  Прекомерен прием на сладки и солени храни;
  Храни с нитрати и консерванти;
  Голямо количество кафе и алкохол;
  Начин на приготвяне на храната;
  Прием на лекарства;

 2. Околната среда - мръсен въздух, цигарен дим, климатик, затворени, непроветрени пространства.

 3. Некачествени козметика - продукти, които прилагаме върху кожата.

КОИ СА ОРГАНИТЕ, КОИТО ИЗЧИСТВАТ ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ?

Пет са органите в човешкото тяло, които се борят да ни избавят от токсините – черен дроб, бъбреци, черва, бял дроб и кожа. Но те са доста затруднени, предвид средата, в която живеем. Затова трябва да ги стимулираме, да им помогнем да си свършат работата. Един от начините е процедурата Detox Body Ritual , при която се въздейства върху всеки един от тези органи, като основно се работи с кожата чрез нанасяне на детокс продукти от натурални съставки (водорасли от екологично чист район Бретан - залив, който е част от биосферен резерват, защитен от ЮНЕСКО). Стимулирането на останалите 4 органа, отговарящи за детокса, се стимулират чрез рефлексотерапия – обработване на определени точки от тялото.

СЪВЕТИ КАК ДА ДЕТОКСИКИРАМЕ ТЯЛОТО СИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ? ХРАЕНЕНЕ

Чрез храненето също можете да помогнете на организма да се освободи от токсините. Така че бъдете внимателни с какво захранвате тялото си. Спазвайте следните правила за хранане:

 • намалете приема на месо и животински проодукти; повече зеленчици - сурови или варени (така се набавят повече фибри)

 • намалете количеството на кафе, алкохол, тютюн

 • приемайте повече вода

 • може да се използва и дренажен чай.

КОИ СА СТЪПКИТЕ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА Detox Body Ritual:

1 стъпка: 
Ексфолиация на тялото с ексфолиращ лосион или крем пилинг.

2 стъпка: 
Детокс масаж със специални движения на цялото тяло.

3 стъпка: 
Нанасяне на течна маска laminaria (водорасли) и фукус с етеричен детокс комплекс от кипарис, розмарин, лавандула, мента и др. Тази маска е богата на минерали и витамини и притежава почистващи антибактериални свойства и дрениращи функции.

4 стъпка: 
Рефлексотерапия – обработване на точките, които отговарят на органите за детокс.

5 стъпка: 
Нанасяне на охлаждащ гел за уморени крака с ментол, див кестен, камфор, фукус. Този компекс хидратира и помага на тялото да изхвърли токсините.

При възникнали въпроси не се колебайте да се възползвате от безплатната консултация относно процедурата при нашия специалист Цветелина Бижева.

Погрижете се за здравето на тялото си отвън и отвътре чрез двете терапии ExpressSlimming и DetoxBodyRitual. Тялото ви ще ви благодари.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00