Как се уголемяват устни само за 1/2 час?

Само 40 минути са нужни за свежи устни през следващата 1 година

Забравете старите методи. 30-40 минути са достатъчни да получите красиви и сексапилни устни за следващата 1 година казва д-р Олеся Велинова, дерматолог от център по естетика Persona.

“Уголемяването на устните е най-честата процедура, която искат пациентите ми. Плътните и добре оформени устни са не само сексапилни, те са символ на младостта, затова и много жени инвестират в тях.” – казва д-р Олеся Велинова, дерматолог от център по естетика Persona.

Уголемяване на устни

В миналото

Старите методи, като поставяне на силикон и биогел, са вече отживелица. Силиконовото олио е забранено от Световната здравна организация заради страничните ефекти, които могат да се наблюдават. 

“Тези начини за уголемяване на устните не се прилагат, говорим за перманентните пълнители, които не са безопасни и предизвикват фибрози.

Силикон за уголемяване на устни?

Не! Силиконът може няколко години след поставянето да предизвика възпаление или организмът да го отхвърли, а може да се премести и се наблюдава т.нар. дифузия“– разяснява д-р Велинова.

Всички помним случая от преди няколко години с момичето, в чиито устни беше поставен витамин Е и едва не получи отравяне на кръвта от него. Важно е да се информираме за продукта, който се поставя в устните ни. Той трябва да е подходящ за меки тъкани и е задължително да се изисква сертификат за качеството му.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00