PlasM- Плазма лифтинг

PlasM- Плазма лифтинг

Новият и революционен метод за лифтинг на клепачите без хирургична намеса има много предимства и резултатите от процедурата са невероятни. Това е нов вид плазмена технология, която работи неинвазивно. PlasM е немски качествен продукт, разработен от опитен производител спецалист – в общ екип от лекари и професионални експерти по кожата.

Принципът на плазмената писалка е да йонизира въздуха, след което плазменият облак се отделя 1-2 мм над кожата в плазмена светкавица и води до контролирано и незабавно отстраняване на излишната кожа. Обработените площи имат видими кафяви точки (корички) след третирането, които сами падат след 3-7 дни и през този период могат да бъдат добре прикрити. Сравнен с аналогична оперативна намеса няма необходимост от болничен престой и възстановяването е 100% в домашни условия.

Резултатите от лифтинга без хирургия веднага се виждат. Това е първата технология, която може да постигне тези резултати в тази периорбитална област. Резултатите след третиране са постоянни, носят естествени резултати без дълаг период на въстановяване, анестезия и без белези.

Област на приложение:

   

· Горен и Долен клепач

·Лифтинг вежди

·Периорални бръчки

   (гънки горна устна,Назолабиални гънки

· Фейслифт 

· Периаурикуларна зона

·Чело

· Глабела

·Премахване на белези

·Премахванена Пигментации

·Премахване на нежелани кожни лезии

    ( Фиброми, Брадавици, Ангиоми, Милиуми,

       Себорейни Кератози ) 

·Премахване на малки татуировки,стар перманентен грим

 

ПОПИТАЙТЕ СЕГА ЗА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ!

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00