BioRePeelCl3

BioRePeelCl3

Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект, което действа като биоревитализация, но не ползва игли.
Как може да добием ефекта на биоревитализацията без инжекции
 
Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект. Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции.
Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и я подмладяват.


Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановяването на хидро-липидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти , да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.
Ефекта на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата са смесват и понататък работят едновременно, усилвайки взаимно ефекта си.
При контакта на трихлороцетната киселина с кожата, тя активира процеса на денатуриране на протеините в най-горния, вроговяващ слой. В отговор се активира многостъпковата система на стресова реакция на кожата при което се изработват фактори на растежа. Те стимулират пролиферацията на фибропластовете, запускат регенеративни процеси в тъканите, подобряват микроциркулацията.
Съчетанието на хидрокиселини в препарата BioRePeelCl3 осигурява ексфолиация и кератолично действие. Освен това, компонентите на средството притежават антиоксидантни свойства, изсветляват кожата, засилват изработването на колаген и еластин, хиалуронова киселина, намаляват образуването на бръчки. 
Елементите на липофилната фаза създават микрофилм на повърхността на кожата, който помага тя да се възстанови и овлажни а така също усилва проникването на активните компоненти от хидрофилната фаза.


БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА БЕЗ ИНЖЕКЦИИ, КАК ПРЕМИНАВА И В КАКВО СА НЕЙНИТЕ ПРЕДИМСТВАТА ?


Серията от препарати BioRePeelCl3 включва средства за лицето и тялото. В процеса на провеждане на процедурите, козметологът почиства кожата, след това разтръсква ампулата с препарата, за да се смесят веществата и нанася върху лицето или избрания участък на тялото. След завършване на процедурата, кожата се почиства с гъба натопена във вода.
Препоръчителна честота за провеждане на процедури по биоревитализация с BioRePeelCl3
Лицето, шията, деколтето се подлагат на процедурата всеки 7-12 дни, 4-6 сесии
Ръцете, лактите, задни части, колене, стъпала – на 10-15 дни, 4-6 сесии
Предимства на прилагане на биостимулиращият препарат BioRePeelCl3
• Какво ще си спестите при провеждане на процедурата: убождания от инжектиране, постпилинговото зачервяване, белезите, пигментационните петна, развитие на фоточувствителност.
• Какви са задължителните резултати от процедурата: поява на подмладявящ ефект, незабавен ефект без значение от възрастта. 
Прилагането на препарата BioRePeelCl3 не зависи от сезона. Високо квалифицираните експерти прекрасно ще го съчетаят с други естетически процедури – масажи, апаратни методики. С него ще получите желания ефект и ще забравите за инжекциите.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00