BTL X - Wave

BTL X - Wave

BTL X - Wave - Антицелулитна терапия чрез акустични вълни 

X-Wave изпозлва мощната енергия на акустичните вълни, които ликвидират целулита и моделират тялото, подобряват микроциркулацията и лимфния дренаж.

Технологията на апарата е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените.

• Безболезнено приложение
• Не се изисква специален режим
• Дълготрайни и видими резултати
• Без упойка или възстановителен период

В процеса на терапията се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани и се активира метаболизмът на клетките. Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, а вибрациите разхлабват и разрушават фиброзните стени, които разделят мастните депа. Именно това предизвиква освобождаване на задържаните в тях мазнини, токсини и вода.

Активира се циркулацията на лимфата, подобрява се кръвообращението, намаляват отоците.
Неравностите се заглаждат, като се заформят нови колагенови влакна и до клетките достига повече кислород.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА?
Терапиите с BTL X-WAVE са безопасни и приложими при пациенти от всякаква възраст и с всякакъв тип кожа. Това е възможност за тези, които желаят трайно естетично подобрение, без да прибягват до скъпи операции с продължително възстановяване.

Антицелулитната терапия с BTL X-WAVE е напълно безопасна за клиенти от всички възрасти, без болка и дискомфорт, гарантиран видим ефект след първата терапия. Сериозни странични ефекти и/или алергични прояви не се наблюдават, като освен това акустичните вълни влияят благоприятно при болки в плещите, гърба, коленете и ставите. Доверете се на нашите специалисти и придайте на кожата си млад, жизнен и гладък вид с антицелулитната терапия с акустични вълни BTL X-Wave.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?
Препоръчителният брой процедури е между 4 и 6 в рамките на няколко седмици. Обикновено се извършват по 2 сесии седмично, а пациентите съобщават за видимо подобрение веднага след първата процедура.

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДА ОЧАКВАМ?
Резултатите могат да варират при отделните пациенти в зависимост от редица фактори. Самата терапия е приятна и без болка. Пациентите забелязват, че кожата им става по-гладка, по-еластична и по-стегната. Можете да се върнете към своя нормален ежедневен ритъм веднага след терапията.


Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00