За фотоепилация с SharpLight

Епилация- Фотоепилация

Епилация

Въпросът лазерна епилация или фотоепилация не е актуален! Най-безболезнената фото епилация се осигурява в България от студио за красота Персона чрез уникалният апарат за DPC фотоепилация SharpLight. 

Фотоепилация

Persona може да предложи най-безболезнената фотоепилация в България, чрез уникалният апарат- Sharplight.

Sharplight е на разположение на клиентите на козметично студио Персона в София

4 са основните разлики в ефекта и принципа на работа на апарата за фотоепилация Sharplight спрямо другите апарати за професионално обезкосмяване:

1. Sharplight е най-безболезненият апарат за фотоепилация, който съществува в момента на световния пазар. Причината: апликаторът, с който се прави процедурата по фотоепилация съдържа водна система за охлаждане, благодарение на която повърхността на апликатора се охлажда до - 8 градуса по Целзии. Това предпазва кожата от изгаряне и съответно пациентът не чувства никаква болка. 99% от пациентите твърдят, че не чувстват никаква болка. Поради уникалната система за охлаждане на апликатора не се ползват контакти гелове при процедурата. Това прави извършването на процедурата несравнимо бързо. Например, 1 процедура на 2 подмишници трае около 4 мин. общо за двете.

2. Системата на работа. За разлика от всички други апарати за епилация в професионални условия Sharplight съчетава в себе си 3-те добри технологии за обезкосмяване. Той разполага с 3 различни форми на импулса, подходящи за различните типове косми и кожи – правоъгълен импулс (Smoothe Pules), подходящ за тъмни кожи, дебели и тъмни косми, дълъг импулс (Long Pules), подходящ за средно тъмни кожи, средно тъмни на цвят косми със средна дебелина, много висок импулс (High Pules), подходящ за светли кожи и светли тънки косми, но не косми без наличие на мелалин в тях. Sharplight както всички останали апарати за фотоепилация използват меланина в косъма като проводник на светлинния импулс. Така импулсът достига до комения фоликул и го изгаря без да изгаря самия косъм. Тези форми на импулса се прилагат индивидуално спрямо спецификите на космите и кожата на всеки отделен пациент. Така на практика с този апарат могат да бъдат отстранени всички видове окосмяване, разбира се, без много русите косми. Този начин на работа осигурява изключително висока ефективност на апарата.

3. Много бърз ефект. Пълният ефект при Sharplight се получава при подлагане на 5 до 6 процедури, докато при всички останали апарати ефектът се разгръща в от 6 до 8 процедури. Запишете своите процедури с Sharplight в София чрез формата по-долу. 

4. Няма възпаление на космени фоликули. Sharplight не предизвиква възпаление на комените фолукили, както често се случва при повечето апарати за фотоепилация.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00