Хидрафейшъл (HydraFacial) - Терапията за подмладяване на кожата

HydraFacial

КАКВО Е HYDRAFACIAL?

Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на приципа на технологията Вортекс. Тя представлява завихряне на течност и въздух, като торнадо, благодерние на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране.

 

Каква е силата на вортекс? 

Технологията представялва завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина.]

TЕРАПИЯТА ПОМАГА ЗА:

  •  Премахва комедони и черни точки
  •  Хидратира
  •  Помага при акне и розоцея
  •  Фини линии
  •  Пигментни петна
  •  Торбички под очите
  •  Слънчево изгаряне
  •  Детоксикира
  •  Неравномерен тен
  •  Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

hydrafacial-page

Ексфолиация
Химичен пилинг
hydrafacial-page

hydrafacial-page
hydrafacial-page
hydrafacial-page

hydrafacial-page

HYDRAFACIAL В ДЕТАЙЛИ

При всеки етап от терапията, HydraFacial използва различни спираловидни дюзи. Те помагат за изглаждане и подмладяване на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

Химичен пилинг

Почистването с химичен пилинг е вид подготовка за освобождаване на мръсотиите от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial, GlySal се предлага в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата течността и в същото време да я изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на течността за пилинга, което не й позволява да се задържа прекалено дълго върху кожата, така тя остава защитена от изгаряне.

hydrafacial-page

Този етап е за почистване на най-дълбоките замърсявания и регулиране на себума. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат изчистени с нито една от познатите ни процедури за лице. Благодарение на серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие, се прониква дълбоко в кожата и се разтварят замърсяванията, една част се разнася и изчиства по лимфата, а друга излиза на повърхността, благодарение на ВОРТЕКС технология, която работи през всички етапи на процедурата.

hydrafacial-page

Благодарение на специален пептиден Derma Builder коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките. Ако имате проблем с петна и пигментации можете да ползвате процедура Britenol за изравняване на тена и заличаване на петната. Серумът съдържа Alpha Arbutin, извлечен от екстракт от мечо грозде, както и стабилизирана формула на Витамин С. Сред съставките му са още екстракт от конски кестен и зелен чай.

hydrafacial-page

С различна дюза и серум Antiox+ се извършва антиоксидантна и витаминна терапия. Чрез серума се вкарва хиалуронова киселина, която е една от най-важните съставки. Комплексът от Витамин А и Е, както и екстракт от бял чай, съживяват епидермиса, стимулират растежа на нови клетки и придават еластичност на кожата. Екстрактът конски кестен, зелен чай и арника помагат за успокояването на кожата, изравняването на тена и предпазват от появана на петна. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа!

hydrafacial-page

За поддържане на дълготраен резултат след HydrafacialMD използвайте серумите за домашна грижа, които съдържат същите съставки като професионалните.

ПОДОБРЕНИЯ СЛЕД ПРОЦЕДУРА С HYDRAFACIAL

hydrafacial-page

hydrafacial-page

 

 

Какво е HydraFacial?Терапията  HydraFacial е иновативна медицинска терапия за лице,...

HydraFacial (ХидраФейшъл) е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на...

КАКВО Е HYDRAFACIAL? Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за...

  Hydrafacial е апаратура от най-ново поколение за почистване и комплексна грижа за лицето....

Цени на процедурата HydraFacial в Персона (времетраене 60 минути)!    

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00