КОМПЛЕКСНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ INTRAFACIAL

 INTRAFACIAL КОМПЛЕКСНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

КОМПЛЕКСНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ INTRAFACIAL

Комбинацията между процедурата за почистване на лице Hydrafacial и терапията за по-млада и сияйна кожа Intraceuticals (ние нарекохме тази комбинация INTRAFACIAL) е доказано един от най-добрите методи за комплексна грижа на кожата на лицето. Двете терапии в едно дават уникални резултати. Само след около от 3 до 6 плоцедури кожата е като нова - гладка, мека, свежа, чиста и здрава. Без комедони, без бръчки, без петна или зачевявания.  И двете процедури са напълно безболезнени и безопасни. Процедурата е с времетраене от 90 минути.

Вижте какво представляват процедурите по отделно:

HYDRAFACIAL

HydraFacial (ХидраФейшъл) е иновационна технология, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие. Освен за почистване в дълбочина, HydrаFacial се прилага и при акне, белези, слънчеви изгаряния, хиперпигментация, разширени пори (комедони), премахва излишният себум и заличава фини линии и бръчки. 


ПРЕИМУЩЕСТВА                                                                                                                                         

  • Няма период за възстановяване
  • Подходяща за всеки тип кожа
  • Безболезнена
  • Изразен видим резултат
  • Широк спектър за решаване на естетически проблеми
  • Няма възрастово ограничение (подходяща и за тийнейджъри)
  • Отсъствие на следи от интервенцията, няма белене или силно зачервяване

 Процедурата притежава на сертификат FDA за успешно минати клинични изследвания.

INTRACEUTICALS

Безиглена мезотерапия с видим резултат след първата процедура

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕРАПИЯТА?

Терапията е мощен антиоксидант. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на неинвазивната мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00