HydraFacial инфо

Инфо

Какво е HydraFacial?
Терапията HydraFacial е иновативна медицинска терапия за лице, разработена от Edge System ­ американска компания, утвърдената в световната козметична индустрия. Иновативната технология HydraFacial представлява интергрирана система от 5 основни стъпки и 3 допълнителни терапии за различни зони и проблеми.

HydraFacial терапия е носител на редица награди: 4 – ри поредни пъти печели приза на LNE and Spa за „Най­добър апарат за лице” и Най­добър антиоксидант”, наградена е на международния дерматологичен конгрес за „Нова неинванзивна процедура със забележителен, видим резултат”, получава и признание за „Иновативна технология за подмладяване на кожата”. Много световни звезди като Парис Хилтън, Фърги, Бионсе, Ева Мендес и още много други, вече са се доверили на терапията и се радват на резултатите от нея!

Терапията HydraFacial е подходяща за жени и мъже на всякаква възраст. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, HydraFacial помага при: акне, розоцея, мазна Т зона, петна и слънчеви изгаряния.

HydraFacial е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, като решава редица козметични проблеми. Най­често те са предизвикани от различен тип замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, в следствие на които кожата губи еластичност. HydraFacial лекува и подмладява и всичко това, без дискомфорта на познатите козметични процедури, оставящи белези.

Действия на терапията HydraFacial:

  • Комедоните и черните точки са премахнати
  • Хидратация
  • Помага при акне и розоцея
  • Борба с фините линии, пигментни петна, бръчки под очите
  • Детоксикира
  • Помага при мазна кожа с разширени пори и кожа с липса на плътност.

СТЪПКИ НА ПРОЦЕДУРАТА HYDRAFACIAL СЪСТАВКИ НА СЕРУМИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ ПРОЦЕДУРАТА За екфолиацията...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00