INTRACEUTICALS - БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

INTRACEUTICALS - БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ

Intraceuticals- безиглената мезотерапия от ново поколение
Intraceuticals - грижа за вашата кожата


Intraceuticals е професионална марка  за грижа на кожата, която е използвана от професионални клиники за грижа за кожата и естетичната дерматология в световен мащаб. След години на изследвания, екипът на Intraceuticals е съчетал медицината и козметичната наука развивайки революционна професионална марка за грижа за кожата.

Безиглена кислородна мезотерапия с видим резултат след първата процедура

ХИДРАТИРА В ДЪЛБОЧИНА | ИЗГЛАЖДА БРЪЧКИТЕ | ИЗРАВНЯВА ТЕНА


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕРАПИЯТА?

Процедурата кислородна мезотерапия е мощен антиоксидант. Интрасютикълс представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията Интрасютикълс е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на неинвазивната  кислородна мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като: Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл и други.

 

 

 ПРОЦЕДУРАТА Intraceuticals в 3 ЕТАПА

1. С помощта на кислород под ниско налягане до дълбоките слоеве на кожата се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът на кислородна мезотерапия едновременно охлажда и успокоява кожата. Тази първа стъпка в трансформацията на кожата подготвя максималното абсорбиране на подмладяващия серум (втори етап) и овлажнява кожата в дълбочина.

2. Идва ред на уникалният подмладяващ серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Терапията с хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява във видима стегнатост, изглаждане на бръчките, подобряване контура на лицето и цялостен блясък. Резултатите са не само моментни, подобряването продължава и през дните след процедурата.

3. От особена важност е и последния етап на мезотерапията, чиято ефективност се дължи на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати от терапията.


Един от най-важните в гамата от поддържащи продукти е подмладяващият хидратантен гел с обогатена хиалуронова киселина, с чиято помощ се „запечатва“ влагата в хидратираните дермални слоеве и се създава невидима бариера, възпрепятстваща загубата й. Подмладяващият крем за задържане на влагата е последната стъпка в процеса на хиалуроново „наслояване“. Този дълбоко овлажняващ крем съдържа хиалуронова киселина, подсилваща хидратацията и набор есенциални масла за задържане на влагата – жожоба, макадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C и зелен чай предпазват от вредните въздействия на околната среда и от преждевременното стареене. 

 

 

INTRACEUTICALS ATOXELENE – АЛТЕРНАТИВА НА БОТОКСА Професионална грижа за лицето, състояща се от...

INTRACEUTICALS CLARITY – СРЕЩУ АКНЕ Терапията е подходяща както за млади проблемни кожи (в...

INTRACEUTICALS OPULENCE – ИЗБЕЛВАЩА ТЕРАПИЯ Тя представлява кислородно проникване в дермата с...

INTRACEUTICALS REJUVENATE – ЗА ПО-МЛАДА КОЖА Кислородно обогатяване на дермата с хиалуронова...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00