ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ НА СТЪПАЛАТА ВАН ХО

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ СТЪПАЛА.

ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ НА СТЪПАЛАТА ВАН ХО. ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ СТЪПАЛА. 

МАСАЖ СТЪПАЛА ВАН ХО. 

Масажът на стъпалата техника, ВАН ХО, води началото си от древния Китай, като впоследствие монасите я пренесли на територията на съвременен Тайланд, където това изкуство се е смесило с индийските методики за рефлексотерапия. В този вид се практикува и днес. Методиката на този масаж се развива и се усъвършенства вече повече от 3000 години. Редовните сеанси с масаж на стъпалата са силно профилактично средство при доста болести. А в Тайланд се счита и за един от най-добрите методи за лечение на различни заболявания. Тайландският масаж на стъпалата, техника ВАН ХО лекува главоболие и мигрена, облекчава стреса, повишава имунитета, подобрява настроението, лекува проблеми със съня. Това е така, защото върху стъпалата се намират повече от 70 000 нервни окончания и 63 акупунктурни точки. Редовните сеанси с масаж на стъпалата позволяват достигане на вътрешно равновесие и хармония. Тайландците вярват, че масажът на стъпалата създава специални психологически настройки у хората, като подобрява отношенията между тях. Затова в Тайланд е много популярно този масаж да се прави едновременно на цялото семейство и на група от приятели.

Масажът се прилага не само на стъпалата, но на краката до коляното. Масажът се прави със специални бамбукови пръчици, с които се прави лек натиск върху определени точки по стъпалата. Нанася и тайландски крем, който съдържат определен вид треви. Кремът има охлаждащ ефект. Преди започването на масажа масажистът казва молитва на тайландски език. От нея ръцете му се затоплят сякаш от самосебе си, без той да ги разтрива. В края на масажа се нанася топла хавлия. Тогава масажираният усеща особена лекота. Масажът се препоръчва за хора с нарушено кръвообращение, понижен имунитет, с оттоци по краката и тялото.
Напълно подходящ е за работещи хора, които ежедневно са изложени на огромен стрес, мениджъри, които трябва да взимат сложни решения, хора, които са постоянно в движение. Масажът придава лекота на движението и усещане на летене. Професионалното изпълнение на масажа, отпускащата музика и ориенталските аромати, които съпътстват процедурата, ще допринесат за дълбоката релаксация и емоционалното отпочиване на организма. Масажът може да се извършва индивидуално или в компанията на семейство и приятели.

РЕЗУЛТАТИ


Ефективно изхвърляне на токсините
Сваляне на напрежението
Повишаване на имунитета
Лекува главоболие и мигрена
Лекува проблеми със съня
Облекчава стреса

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00