DPC- Уникалната технология на Sharplight

SharpLight Technologies

SharpLight Technologies е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и козметичната медицина. Продуктови линии на компанията са проектирани за широк спектър от приложения на лицето, третиране на кожата и намаляване на косата до лечение на съдови и пигментни лезии и акне.

DPC: Уникалната технология на Sharplight

 След 10 години на изследвания, провеждани в американските Лазерни клиники, Sharplight въведе уникалната си технология DPC (Dynamic Pulse Control, преведено на български Динамично управление на лъча) през 2006г.

 

Sharplight         Sharplight        Sharplight
Single, consistent peak: при по-тъмни типове кожа; гъста тъмна коса; подобрение на текстурата на кожата; голями тъмни съдови и пигментни лезии; умерено акне

       

Multiple pulses: при умерено светла кожа ; средно гъста кистенява коса; средно големи  съдови и пигментни лезии; леко акне          Multiple high-peak pulses: идеален за светли типове кожа; светла коса; малки съдови и пигментни лезии

 

 

  • Три етапа на лечение за максимални резултати
  • DPC съкращава броя на процедурите
  • До 95% обезкосмяване

 

 

Проучването е проведено върху кожа тип III, процедура за обезкосмяване на космите под мишниците


 

Sharplight


Подходящ е както за жени, така и за мъже.Sharplight e апарат, с който можете да постигнете пълна промяна, буквално. От глава до петите, той може да ви направи по-красиви. Sharplight има програма за извайване на тялото, за обновяване и подмладяване кожата на лицето, както и за фотоепилация.

Епилация Въпросът лазерна епилация или фотоепилация не е актуален! Най-безболезнената фото...

ПОДМЛАДЯВАНЕ Ако има едно сигурно нещо днес, това е че хората обичат повече от всякога да имат...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00