SharpLight: Инфрачервен термолифтинг

SHARPLIGHT: ТЕРМОЛИФТИНГ

Инфрачервен термолифтинг (IR) за кожата на лицето и шията

Инфрачервените лъчи се прилагат с апарата SHARPLIGHT. Термолифтингът представлява  безопасна и комфортна процедура за неинвазивно стягане и повдигане на определени участъци от кожата и за премахване на бръчки.

В резултат от прилагането на инфрачервен термолифтинг кожата на лицето веднага става по-стегната, повдига се линията на веждите, изглаждат се бръчките от носа към устата (назолабиалните бръчки), изчезват бръчките по врата.

Преимущества на подмладяващите процедури с термолифтинга пред другите методики:

Появата на технологията на термолифтинга е позволила на много пациенти да се откажат от пластичните операции, които се провеждат под пълна упойка и изискват продължително време за възстановяване.

Пациентите, преминали курс от процедури с термолифтинг получават бърз и видим резултат на подмладяване с години и обикновено препоръчват този вид апаратна козметика на приятели и роднини.
Към момента термолифтингът стават все по-популярен сред козметиците и техните клиенти, защото по отношение на ефективност и цена нямат с какво да се сравнят.

ЕФЕКТЪТ от Инфрачервен термолифтинг с SharpLight

  1. Стягане на кожата на лицето без операция, при което се избягват нежеланите странични ефекти от пълната упойка, както и периода на дълго възстановяване след операцията
  2. Видимо подмладяване още след първата процедура
  3. Намаляване на бръчките в областта между устата и носа
  4. Изглеждате естествено подмладени
  5. Термолифтингът спомага за активирането на възстановителните процеси на кожата като синтеза на колаген. Структурата на кожата се подобрява за дълго време

 

SharpLight: Инфрачервен термолифтинг НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН

Уникалното контактно термоохлаждане технологията предпазва епидермиса от изгаряне и дава врзможност за третиране на дълбоките слоеве на кожата.

Термо охлаждането със стъклото от сапфир действа преди, по време и след процедурите, а това спомага за постигане на изключителни резултати и пълна безопасност.
IR от SharpLight е превъзходен за прилагане на лице, шия, ръце, корем, крака, бедра.

SharpLight Technologies  е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00