SHARPLIGHT: РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КОЖАТА

SHARPLIGHT: РЕГЕНЕРАЦИЯ

SHARPLIGHT: РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КОЖАТА

 

Обновяването и регенерацията на кожата на лицето, шията и деколтето със светлина е още едно доказателство за развитието на науката за красотата. Това е успешна методика за бробта с времето.

Терапията е подходяща при суха, увиснала, зачервена кожа, както и кожа с бръчки. 

Фото подмладяването е полезно не само за лицето, но и в областта на шията, деколтето и раменете. 
Препоръчителният курс от процедури е от 5 до 10, веднъж седмично.

Фоторегенерирането на кожата е отлична профилактика срещу стареенето. Фоторегенерирането на кожата дава отлични и дълготрайни резултати.

БЕЗБОЛЕЗНЕНА И НЕИВАЗИВНА АЛТЕРНАТИВА НА ПЛАСТИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ                                             

Ние предлагаме фоторегенериране на кожата с най-модерния апарат в тази област - Sharplight. 

Sharplight e апарат, който прави ефективно и видимо подмладяване на кожата на лицето, шията и деколтето. Той е много по-различен, модерен, безболезнен и ефективен от останалите апарати, познати на пазара у нас до момента. Ако кажем, че Sharplight замества напълно пластичните операции, няма да сгрешим. С тази разлика, че при него няма рязане на кожата, няма никаква болка, няма възстановителен период. 
Апаратът съчетава три технологии за подмладяване и опъване на кожата на лицето, деколтето и шията – фотоподмладяване, радио честота и инфрачервена светлина. С фотоподмладяването влияем на горния слой на кожата, като чрез него се стимулира естествената регенерация на кожата. С радиочестота влияем на дълбоките слоеве на кожата, където се стягат колагеновите връзки и това кара кожата да бъде по-изопната, гладка и стегната. Като вълнен пуловер, изпран при висока температура. Той се стяга. Същото се получава и с кожата, когато й влияем с радиочестота. Инфрачервената светлина пък влияе на повърхностния слой на кожата, като го прави по-плътен. Свива порите, прави текстурата на кожата по-фина и гладка.

 

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00