Шоко масаж

МАСАЖ С ШОКОЛАД

МАСАЖ С ШОКОЛАД.

 Шоко масаж

Само трябва да поискате - ще сте в шоколад!

Шоколадът в Латинска Америка се нарича „храната на боговете“ и това не е никак случайно. Съвременните научни изследвания доказват, че шоколадът притежава уникалните свойства да поддържа тялото здраво, младо и красиво. Той подобрява състоянието на кръвоносните съдове, предотвратява образуването на кръвни съсиреци, понижава кръвното налягане и ускорява метаболизма. Шоколадът съдържа витамини А, В1, В2, РР, магнезий, калций, желязо, натрий и калий.

Предимството на арома терапията с шоколад е, че доставя истинско удоволствие и наслада на тялото и сетивата. Наричан е още „масажът на усмивките“. Той бързо придобива популярност и достойно заема мястото си сред най-модерните процедури по разкрасяване. Тази „вкусна“ процедура намалява нивото на стреса, създава вътрешното усещане за хармония и комфорт, помага за преодоляване на депресията. За този тип масаж се използва натурален шоколад или какаов прах за козметични цели.

Маските от шоколад успокояват раздразнената кожа и имат регенериращи свойства. Терапиите с шоколад правят кожата ви копринено мека и гладка, хидратират я и премахват пъпките и пигментациите. Резултатът е равномерен тен върху мека и гладка кожа. Благодарение на кофеина, който разгражда мазнините в тялото, шоколадовите бани имат и антицелулити свойства.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00