HYDRAFACIAL: ВАКУУМЕН ХИДРОПИЛИНГ

HYDRAFACIAL: ХИДРОПИЛИНГ

HYDRAFACIAL:

ВАКУУМЕН ХИДРОПИЛИНГ

 

Вакуумният хидропилинг на HYDRAFACIAL е мощно средство в борбата с акнето и петната по кожата. Той е новата ера в поддържането на кожата здрава и красива. Забравете за ръчното нанасяне на пилинги, при които риска от изгаряне на кожата е голям. Доверете се на новите, по-ефектини и по-прецизини технологии. Ето как работи вакуумният хидропилинг на HYDRAFACIAL:

Той се изпълнява в три стъпки:

1. ЕКСФОЛИАЦИЯ. ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА
За екфолиацията се използва специфична повърхностна спираловидна дюза. Тя помага за изглаждане на кожата, премахване на пигментацията, обновяване на епидермиса. В същото време серумът в дюзата овлажнява кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфения дренаж . За тази процедурата се използва серум Activ-4 със следните съставки: глюкозамин, който има провитовъзпалително действие, екстракт от мая – силен антиоксидант, екстракт от водорасли, които съдържат 18 аминокиселини. След съставките на серума на Hydrafacial за екфолиация е млечната киселина, която овлажнява, изравнява релефа на кожата и избелва. Уреята е друга революционна съставка на серум Activ-4. Тя предпазва от рак на кожата.

2. ЕКСТРАКЦИЯ. ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ 

Друга дюза на апарата Hydrafacial в комбинация с подходящите серуми се използват за почистване на комедони. Серумът Beta-HD за ектракция има противовъзпалително и антибактериално действие. С тази процедура се регулира и отделянето на себум от кожата. Сред съставките на серума Beta-HD, предназначени за екстракция са салицилова киселина, екстракт от блатен тъжник, който е един от най-силните антиоксиданти, калиев хидроксид. Калиевият хидроксид има способността да разлага органични материи. Това помага горният слой на епидермиса да става по-мек и еластичен, така че комедоните да бъдат отстранени по-лесно.

3. АНТИОКСИДАНТНА ТЕРАПИЯ С ЕФЕКТ ХИДРАТАЦИЯ

С различна вакуумна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантната терапия на Hydrafacial. Ефектът от нея е обогатяване на кожата с антиоксиданти и витаминен комплекс. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа! Серумът Antiox-6, който се използва за антиоксидантната терапия, съдържа богат витаминен комплекс от Витамин А и Е, екстракт от бял чай, който съживява епидермиса, стимулира растежа на нови кожни клетки и придава еластичност на кожата. Сред съставките на серума е и екстракт от розмарин, който премахва свободните радикали, засилва метаболизма, стимулира кръвообращението. Екстрактът от камелия също е активна съставка в серума. Той предпазва от появата на петна и лунички. Хиалуроновата киселина е много важна съставка на серума. Тя хидратира кожата в дълбочина. Серумът Antiox-6 съдържа още рециново масло, екстракт от див кестен, с противовъзпалително действие и инозитол, който се използва за детоксикация и стимулиране на нормалния растеж на кожата.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00