VENUS LEGACY 4D™- апарат за борба с целулит и отпусната кожа

 Venus Legacy

Първият и единствен FDA сертифициран апарат за борба с целулита и отпусната кожа (лице, шия и тяло)!


1. Мултиполярна радиочестота
2. Пулсиращи магнитни полета
3. VariPulseTM технология
4. Real-Time Thermal Feedback

 

Технлогия Venus legacy

Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

Мултиполярна радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, които се намират в мастните клетки, се разбиват и мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита.

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Venus Legacy притежава интегриран термометър в накрайника – Real-Time Thermal Feedback за визуална обратна връзка, която да даде възможност за постоянен контакт и анализ на температурата на кожата и за цялостното по-добри клинични резултати.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефекта от процедурите за лице/тяло продължава над 18 месеца!

Venuc Legacy жена

Това е революционна процедура за премахване на двойна брадичка! 30 МИНУТИ за премахване на двойната...

КАКВО Е VENUS LEGACY? Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00