Antiox +™

Antiox +™

Тази богата на фитонутриенти формула разполага с мощна комбинация от антиоксиданти, плюс изключителния TonePerfect комплекс, който детоксикира, защитава и възстановява кожата, като я прави по-здрава и красива.

hydrafacial-page 

Пептиди:

Cu PCA, Mg PCA, Zn PCA Комбинацията от пептиди, които ефективно предотвратяват появата на бръчки и фини линии. Стимулират образуването на колаген и повишават еластичността на кожата.

hydrafacial-page

Хиалуронова киселина:

Уникално леката молекула на хиалуро- новата киселина се абсорбира много по-добре от кожата, като възстано- вява влажността и подобрява еластичността є.

Antiox+
hydrafacial-page

Био активни съставки:

• Екстракт от конски кестен Изследванията показват, че екстра- ктът от конски кестен е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за защита на кожата и се счита за анти-слънчев агент, кой- то в комбинация със слънчезащитен крем, има способността да абсор- бира светлината.

• Екстракт от зелен чай Той успокоява и лекува раздразнена- та кожа, като се бори с преждевре- менното стареене, също така оме- котява и изглажда кожата.

• Екстракт от арника Екстрактът от арника премахва ото- ци, помага да се отървете от акнето, намалява зачервяването, възпаление- то и нормализира мазната кожа.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00