Биореволюметрия, Мезотерапия, Биоволюметрия

Биоревитализация,  Мезотерапия, Биоволюметрия.

Биоревитализация, Мезотерапия, Биолеволюметрия.

 

Биоревитализация:

Биоревитализация е названието техника буквално означаваща „естествено или биологично възстановяване“ на кожата. Биоревитализацията е инвазивна процедура - терапия, при която с помоща на игла в кожата се вкарват полезни за нея естетвени съставки като хиалуронва киселина, витаминен комплекс, пептиди. Тази терапия помага за подобярване на външния вид на кожата, както и за забяване на процеса на изсушаване и стареене на кожата.

 Мезотерапия:

Уникален метод в естетичната дерматология при който в мезодермата се инжектират различни активни вещества, витамини, минерали, микроелементи, хиалуронова киселина, колаген или техни коктейли. Чрез инжектирането се избягва защитната бариера на епидермиса. Този метод дава бързи и добри резултати. Буквално за часове се постига изглаждане на бръчките, стягане на кожата и подобрение на цялостния профил на кожата. Методът е лек, почти безболезнен и не налага болничен престой. Мезотерапията е един уникален метод за бърза хидратация, дълбоко подхранване, възстановяване и подобряване на еластичността на кожата и превенция за образуване на бръчки. Мезотерапията е една прекрасна алтернатива на хирургичните методи.

Биореволюметрия:

Иновативно решение в естетична медицина, която осигурява фундаментални възможности да се изпълняват лицеви лечения. Благодарение на такива качества като пластичност, еластичност и биосъвместимост Биоволюметрията е не само ефективен метод но и може да пресъздаде изгубеният обем на кожата. Изключителните качества на този продукт се дължът на факта,че съдържанието хиалуронова киселина е от три различни молекули.

Биоволюметрията ни подмладява с 10 години Биоволюметрия. Биоволюметрия за подмладяване на кожата....

Биоревитализация – биовъзстановяване на кожата. Или как да възстановим кожата си по естествен...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00