Мезоконци лице и тяло

Мезоконци

Какво са Мезоконци и как се извършва процедурата с тях?

Система от игла с поставена в нея тънка монофиламентна нишка. При изваждане на иглата конецът се отделя и остава имплантиран подкожно. В последствие нишката се резорбира напълно в рамките на 180 – 240 дни, като биоревитализиращият ефект продължава.

Видове мезоконци

Линейни мезоконци - основен вид, широко използвани за биоревитализация на кожата, стягане, изглаждане и контуриране в различни области на лицето и тялото. Намира приложение и при по-млади жени с цел предотвратяване на възрастови изменения.

При спиралните мезоконци, нишката е навита спираловидно около иглата, като по този начин се увеличава допирната и площ с подкожната тъкан и стимулира колагеногенезата. Идеални са за насочен локален лифтинг и увеличаване на обема.

BARB - мезоконците с двупосочни нарези, които при опън и изтегляне на конеца се разтварят като малки зъбчета. Това е най-мощният мезоконец за лифтинг в специфични области на лицето и тялото с впечатляващ моментален ефект.

 

Какво е тредлифтинг?

Тредлифтингът е нов естетичeн метод за уплътнение, укрепване и повдигане на отпуснати тъкани със стерилни биорезорбируеми конци.

 

Принцип на действие

Подкожното въвеждане на мезоконци има моментален стягащ и лифтинг ефект. Присъствието на нишката в тъканите ревитализира кожата, подобрява тонуса и блясъка й, придава й младежки вид.

Методът тредлифтинг измества пластичната хирургия Мезоконците подмладяват лице и тяло без скалпел...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00