Технологии

Технологии

Най-новите и модерни технологии в козметиката и естетичната дерматология внедрени в център по естетика Персона. 


 

Ние от Persona знаем от първа ръка колко е трудно, но също така и какви са ползите от стремежа за постоянно развитие. За това, ние се стремим винаги да сме в крак с иновацията и най-новите технологии.

 Venus Legacy - Апаратът комбинира три модерни технологии, които го правят уникален – мултиполярна радиочестота,пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа. Съчетанието на този тип енергииналага нов стандарт в естетичната медицина.

SharpLight Technologies е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и козметичната индустрия. Продуктови линии на компанията са проектирани за широк спектър от приложения на лицето, третиране на кожата и намаляване на косата до лечение на съдови и пигментни лезии и акне.

Intraceuticals е професионална марка  за грижа на кожата, която е използвана от професионални клиники за грижа за кожата и естетичната дерматология в световен мащаб. След години на изследвания, екипът на Intraceuticals е съчетал медицината и козметичната наука развивайки революционна професионална марка за грижа за кожата.

HydraFacial (ХидраФейшъл) е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, решавайки редица козметични проблеми. Най-често те са предизвикани от различен тип замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, в следствие на които кожата губи еластичност. HydraFacial (ХидраФейшъл) лекува, подмладява и всичко това без дискомфорта на познатите козметични процедури.

endoSPHÉRE Ендосферната терапия е най-новата неинвазивна и безспорно революционна апаратура с приложение в естетичната, спортната и рехабилитационната медицина.

LAMIS XL Нов стандарт за качество при лазерната епилация. Притажава награди от американската асоциация FDA, европейската CE, както и много руски. 

BTL X - Wave - Антицелулитна терапия чрез акустичните вълни. X-Wave изпозлва мощната енергия на акустичните вълни, които ликвидират целулита и моделират тялото, подобряват микроциркулацията и лимфния дренаж. Технологията на апарата е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените.

Първият и единствен FDA сертифициран апарат за борба с целулита и отпусната кожа (лице, шия и...

SharpLight Technologies  е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и...

Intraceuticals- безиглената мезотерапия от ново поколение Intraceuticals - грижа за вашата кожата ...

КАКВО Е HYDRAFACIAL? Hydrafacial е метод - технология от ново поколение за комплексна грижа за...

Безоперативно и без употреба на скалпел, до най-дълбоките слоеве на кожата!     Какво е...

Определено методът на Ендосферната терапия е единствен по рода си и уникален. Чрез компресивната...

Плътните и добре оформени вежди са едно от най-важните условия за добрият външен вид на всяка жена....

LAMIS XL е сред най-съвременните апарати в козметологията, заемащ първите места по рейтинг сред...

BTL X - Wave - Антицелулитна терапия чрез акустични вълни  X-Wave изпозлва мощната енергия на...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00