Pur Moist Oil-Free™

Pur Moist Oil-Free TM

Pur Moist Oil Free съдържа салицилова киселина и екстракт от листа на люляк, които помагат за контролирането на мастния секрет. Екстрактът от листа на алое вера помага за успокояването на раздразнената кожа. Pur Moist съдържа и хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, която се абсорбира от кожата много по-добре, оставяйки копринено усещане. Серумът създава перфектна основа за грим.

hydrafacial-page 

Био активни съставки:

Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло

Хиалуроновата киселина е естест- венo вещество, което помага за хидратирането и стягането на ко- жата. Тя поддържа за дълго време кожата хидратирана, като значи- телно намалява появата на фини линии и бръчки.

Екстракт от конски кестен

Изследванията показват, че екс- трактът от конски кестен е един от най-мощните антиоксиданти. Той помага за защита на кожата и се счита за анти-слънчев агент, който в комбинация със слънчеза- щитен крем има способността да абсорбира светлината.

Pur Moist Oil-Free

Екстракт от листа на aлое

Екстрактът от листа на aлое е известен с успокояващото си действие на раздразнената кожа.

Салицилова киселина

Салициловата киселина при- надлежи към бета-хидрокси семейството и действа като ексфолиращ агент, премах- вайки мъртвата кожа. Тя е изключително ефективна при мазна и предразположена към акне кожа, защото намалява натрупването на замърсявания и себум в порите.

Екстракт от листа на люляк

Екстрактът от листа на люляк помага да се възстано- ви балансът на кожата, като я поддържа хидратирана.

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00