Бързо премахване на целулита и стягане на кожата с Venus Legacy

VENUS LEGACY

Бързо премахване на целулита и стягане на кожата с Venus Legacy

Свито. Повдигнато. Стегнато. Без брич и без целулит. Секси... Така изглежда дупето на София Вергара. Съгласни ли сте? Е, вече така може да изглежда и всяка българска дама. Защото от скоро дамите могат да си направят терапията, с която София се похвали в Instagram, че оформя прелестите си и в център по естетика Persona, а именно терапията Venus-legacy. 

Както казва и самата София Вергара вирването на дупето е факт още след първата процедура Venus-legaci. А за трайни резултати са необходими ударни 3 процедури в рамките на три седмици. Поддържащи процедури се правят веднъж месечно. Не ви се вярва? Така е, защото по всяка вероятност не знаете как работи апаратът и вашият организъм.

Уникалното при стягане на увиснала кожа с Venus Legacy?

Апаратът комбинира три модерни технологии за стягане на увиснала кожа, които го правят уникален – мултиполярна радиочестота,пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа. Съчетанието на този тип енергии налага нов стандарт в естетичната медицина.

Терапиятиите с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Апаратът е подходящ както за оформяне на тялото и стягане на отпуснатата кожа на тялото, Витализира кожата, като я прави по-гладка, стегната и млада.

Kaкво представлява терапията?

Най-важното, което повечето хора не знаят е, че мастните клетки в човешкото тяло са константен брой през целия живот на организма ни. Те не се увеличават, а просто се раздуват. Увеличават обема си. Именно този увеличен обем на мастните клетки прави целулита. И ето как Venus Legacy се бори с това.

Съчетанието на три типа енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Те са:

  1. Технологията на пулсиращите магнитни полета, която се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани. 

  2. Мултиполярна радиочестота, която загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин.

  1. Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението.

Защо виждаме ефект още след първата процедура?

Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, къде се произвежда колагена и еластина.

Колко е важен навикът?

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от нашите клетки и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Именно затова производителите на Venus Legacy препоръчват да се направят 3 ударни процедури в рамките на 3 седмици. Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! За да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни храни, пържени храни, да се хапват повече зелечуци и плодове, без банани.


Кои зони на тялото могат да се третират с този апарат?

Могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки,

Кога мога да видя резултати и колко трайни са те?
Повечето пациенти виждат резултат след третата процедура, а други дори и по-рано.


От колко процедури имам нужда за ефективно стягане на кожата?


За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично. За тяло от 8 до 10 - веднъж или два пъти седмично.

Безопасно ли е за тялото стягането на кожата с Venus Legacy?

ДА, радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна. Процедурата не е препоръчтилена за бременни и кърмещи, както и за хора с метални импланти в тялото. Онкоболните също не е препопъчително да се подлагат на терапията.

За колко време се извършва терапията?

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 мин., след което можете да се върнете отново към обичайните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период. 

Първият и единствен FDA сертифициран апарат за борба с целулита и отпусната кожа (лице, шия и...

Това е революционна процедура за премахване на двойна брадичка! 30 МИНУТИ за премахване на двойната...

Persona

 

гр. София, ж.к. Южен Парк, бл. 124

Работно време:

9:00 - 21:00

Събота и Неделя:

10:00 - 18:00